Ciorna lu' Grimm!

Creeaza o discutie noua, e foarte simplu, doar alege o categorie.

» GrimmJow la ianuarie 27 2011 · În Jurnal · 16 Comentarii · 1341 Vizualizări ·Imprimă
Ciorna lu' Grimm!Probabil habar nu aveţi ce e asta, sincer sa fiu nici eu nu am, dar a venit Falcon la mine şi cica: Nu vrei tu sa scrii despre manga şi sa vorbeşti pe acolo ca nebunul, şi eu normal când am auzit de nebun, am zis DAAAAAAAA! Apropo eu sunt Grimmjow !
Ce nu îmi convine mie e că trebuie să mă axez pe o singura manga, cel puţin aşa zicea el, dar eu cred ca o să intru mai mult în tot ce citesc eu, şi o să vorbesc în fiecare săptămână despre ce m-a impresionat cel mai mult în x sau y şi desigur, ce a fost extrem de amuzant.
Pentru început, pentru că momentan doar asta a apărut, o să vorbim despre One Piece, cei care nu urmăresc sunt rugaţi să o facă, da, ştiţi voi, piratul ăla mic care numai pirat nu pare şi tembelii care s-au urcat cu el pe corabie.


A şi nu, NU E ĂSTA !


Săptămâna asta, mai exact în capitolul 612, avem parte de regele Neptun care în toată splendoarea lui pare un moş retard, şi nu în ultimul rând o vedem pe PRINŢESĂ! Dacă nu ar fi aşa mare, aş putea afirma că e printre cele mai bune de pe aici :))) dar e prea mareeeee, adică e hugeeeeeeeeeeeee, nu vreau sa îmi imaginez de ce ai avea nevoie să o satisfaci deşi cred că Luffy într-un Gear Third s-ar descurca.
Mai aflăm şi de fructul lui Cariboo, mai exact Numa-Numa, pare destul de periculosă puterea asta, şi dacă până acum credeam ca Cariboo ar avea vreo şansă să faca parte din echipaj pe viitor, parcă acum cu tot evilenesu lui din capitolul ăsta, nu mai are nici o şansă!
Sunt curios însă cine o să fie Peştele din echipaj, că sigur o să aibă unul, aaaaa da şi Jimbei numai apare odată să vedem şi noi ce se mai petrece în lume că suntem total pierduţi, au trecut 2 ani şi nu ştim nimic.
Conform noii poze cu ei,Se confirmă recompensa lui Luffy de 400 de milioane, Nami pare să aiba 18 milioane dar de altfel pot să fiu eu foarte chior, nu neg şi bountyul lui Franky şi al lui Zoro sunt încă un mister, deşi cred că Zoro a rămas neschimbat, la Franky s-ar putea să se fi modificat ceva, cu toate dezastrele pe care le-a cauzat.
Backgroundul cu Castelul e awesomeeeeeee, pun pariu că din Bleach s-a inspirat acolo unde în fiecare săptămână Mighty Kubo ne mai aruncă un fundal aşa să nu zică lumea că nu desenează şi el ceva.
Hai să privim mai îndeaproape, adica undeva avem un castel super, desenat in detaliu, cu dragoni, multe chestii, apă, tâmpenii, e mai în stilul Impel Down nu am ce zice, dar mie mi-a plăcut mai mult decât ID,
All hail Oda
Aaaaaand on the other side avem cea mai plină pagină, cu un urso-porc în ea şi un călut de djucălie, ce dlăguţ! Adevărul e că trebuie să fii plin de talent artistic să desenezi aşa ceva.


Luffy cred că începe să devină bărbat trage şi el la un boobs ceva.
I can’t wait to see Sanji’s face when he’ll see the BIIIIG Princess!


Săptămâna asta am mai citit Fairy Tail, awesome chapter, Natsu owns , aş fi vrut să povestesc mai multe daaaaar nu prea am ce, pentru că faza în care mănâncă Natsu flăcările alea face tot capitolul, epic win. În afară de Fairy Tail, ar mai fi Vinland Saga, care din păcate până pe 25 martie nu mai apare, dar este un prilej numai bun pentru cei care nu citesc, să ajungă cu ea la zi, aşa că go for it, garantez că merită!
HSD Kenichi, un capitol slăbuţ săptămâna asta, dar nu ne putem plânge dacă comparăm cu Naruto, în loc la Naruto să rămână la KAKASHI care finally după atâta timp părea badass, şi aveam speranţa să vedem un Full Power Copy Ninja, a trecut la toţi kage din Narutoverse, nu zic că asta nu e interesant dar poate am vrea şi noi să vedem mai mult de la personajele care încă trăiesc, PEACE ON YOU KISHI!
Cei cărora le place ca o manga să fie desenată bine, le recomand Vagabond, are 300 de capitole momentan este ongoing, este vorba despre samurai şi personajul principal, Takezo/Musashi, o să vedeţi de ce are 2 nume, seamănă cu FLAW/CEDIK, eeeee tot 2 nume, şi ce poate fi mai epic decât un personaj care seamănă cu însăşi Flaw >.<
Era să uit am citit şi Soul Eater Not, care pare să se întâmple înainte de toată acţiunea ca Sid încă e zombie şi Medusa e încă pe acolo, cam neinteresant !
Acum spre sfărşit top 3 faze din săptămâna asta:

3.Luffy , probabil că a fost desenat de prietenii lui Kubo!
2. Brook finally gets what he always wanted!
1. Din Vinland Saga, Thorfinn climbing to be a real warrior!
Aştept sugestii alea alea, dacă nu vă place vă mituiesc, ceva, o bombonică un laptop ! =)))
Hai să arunc Ciorna la gunoi ! To next week !
Comentarii
9
#1 | Asura la ianuarie 27 2011 23:57:52
: )) tot respectul Gabriel. ma supun vointei tale divine si calitatii intelectuale superioare!
20
#2 | Alecs la ianuarie 28 2011 00:22:49
bărzoiu asta iti da mult de munca gabriele Zâmbet)
n-am citit decat prima propozitie, dar nu conteaza, eu te sustin, si faci o treaba grozava Rânjet
7
#3 | Mina la ianuarie 28 2011 01:16:06
Da da Grimmisor... ti se potriveste ca o manusa meseria asta! =))
6
#4 | irisim la ianuarie 28 2011 03:28:07
Ha ha! Gabi jos palaria!
2
#5 | GrimmJow la ianuarie 29 2011 11:59:25
Enervant ! 137 de read si 4 comenturi?
9
#6 | Asura la ianuarie 29 2011 12:31:25
Acum se citesc comentariile =))
1
#7 | Falcon la ianuarie 29 2011 13:18:41
Comentariile sunt ca chatul, trebuie 6 luni ca sa le gasesti Zâmbet
Daca lumea ar folosi macar 40% din ce are animeprime, poate as lucra si eu mai cu spor.

Revenind la subiect, abia astept sa mai citesc si ce o sa se mai intample saptamana aviatoare.

Succes!
319
#8 | Tan la ianuarie 30 2011 15:10:18
animeprime are chat?
155
#9 | SKiT la ianuarie 31 2011 14:06:52
wat
5
#10 | Luffy la ianuarie 31 2011 20:06:09
Da, animeprime are chat dar nu cred ca asta e locul in care tre sa vb despre astaZâmbet)

GG Grimm, ce frumos ai scrisZâmbet) cred că Luffy într-un Gear Third s-ar descurca" , misto replica asta.
Postează un comentariu
Te rog conectează-te pentru a posta un comentariu.
Evaluări
Evaluarea este disponibilă doar membrilor.

Te rog conectează-te sau înregistrează-te pentru a vota.

Nu au fost postate evaluări.