Agonia by Helena

Forum » Manga » Discuţii Manga

V-a placut Agonia?
1. Da, extrem de mult! 1. Da, extrem de mult! 100%[1 Vot]
2. Da, este un oneshot interesant,felicitari autoarei! 2. Da, este un oneshot interesant,felicitari autoarei! 0%[0 Voturi]
3. Cat de cat, mi'a atras atentia putin... 3. Cat de cat, mi'a atras atentia putin... 0%[0 Voturi]
4. Nu mi'a placut! 4. Nu mi'a placut! 0%[0 Voturi]
Voturi : 1
Short introduction by Dark Angel…
Salutare Animeprime, deschid acest topic pentru a va prezenta un proiect original realizat de o artistă româncă, şi anume Agonia. Da, aţi citit bine, Agonia se cheamă şi este un manga one-shot creat de Helena. Probabil vă întrebaţi despre ce este vorba… păi asta nu vă pot lăsa să aflaţi decât citind acest capitol din Agonia.
Agonia este o lucrare manga schiţată şi desenată de Helena de-a lungul mai multor luni de muncă asiduă, de ore pierdute cu schiţatul şi retuşatul ei, în care dăruirea, răbdarea şi talentul au fost puse la grele încercări, însă ceea ce a rezultat este ceva minunat şi superb. O manga realizată în stilul tradiţional, unde s-a pus accent pe farmecul desenului, pentru a transmite ceva aparte cititorului.
Cred că v-am făcut curioşi,nu? Ei bine, acum tot ce mai rămâne este să o citiţi, să vă capteze într-un mod iremediabil, să reuşiti să vă transpuneţi în pielea artistei şi să aflaţi mesajul pe care vrea să-l trasmită ea. Aaaa…nu uitaţi de comentarii. Vă aştept cu comentarii la adresa capitolului, să fie cât mai constructive si argumentate cu putinţă, dacă puteţi să indicaţi artistei punctele ei forte şi cele mai puţin reuşite, pentru a o ajuta să evolueze, iar următoarea ei lucrare să fie şi mai reuşită.
Şi la urmă, dar nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc lui Yusuke şi Nibbles pentru ajutorul acordat la realizarea acestui one-shot. Aportul lor a fost de un mare ajutor şi pentru asta le sunt dator.
Cam atât am avut de spus.Eu sunt Dark Angel şi tot ce vă mai pot sugera este să citiţi Agonia şi vă aştept cu un comentariu… Kufufu…


Preambul Agonia:
Porţile unui nou univers se deschid cu paşii plăpânzi ai destinului ce reprezintă singura rază de speranţă care luminează orizonturile sufletului. Destinul, ce uneşte cele doua inimi rătăcite, distruge unicul impediment ce se află în calea fericirii lor - bariera timpului, risipind blestemul ce o ţinea încătuşată de o eternitate. Trăind şi respirând fărâmele timpului, trăind printre amintiri şi vagi iluzii, abandonată în propria lume, fata ce nu a avut şansa să primească sărutul libertăţii şi să nu-şi poată simţi viaţa pulsând prin vene, acum se eliberează de orice fel de încătuşare şi păşeşte pe un tărâm nou ghidată de însuşi iubirea.
O poveste născută dintr'un fior de amintire ce se zbate să nu fie uitată, măşti purtate pentru a ascunde adevaratele identităţi, cuvinte ce ascund adevarata pasiune şi totul pentru a da viaţă unei amintiri. O amintire ce schimbă cursul unei întregi existenţe şi salvează o viaţă ce părea pierdută încă de la început şi, totuşi, începutul şi sfârşitul vor rămâne necunoscute chiar şi pentru ea. Oare cât de departe o pot duce paşii? Pentru cât timp va putea supravieţui în acea lume nouă şi cât de mult se putea încrede în acel străin ce o iubeşte?...întrebări la care nici ea nu putea răspunde.


Linkuri pentru descarcat capitol:
~ Agonia MF ~ Agonia MU ~ Agonia FB ~ Agonia WU ~ Agonia GF ~ Agonia MU ~

i56.tinypic.com/rr76a1.png

Cateva preview-uri / spoilere din Agonia:
i53.tinypic.com/29b0ai0.png i56.tinypic.com/1693rqs.png i52.tinypic.com/67jfnk.png
Editat de DarkAngel la 28-10-2011 22:26
 
Salt la forumul: