Nijikon 2011

Forum » Prime Café » Discuţii Generale

Cine vine la nijikon anul acesta? In ce zi veniti?
Si anul asta vom avea un stand? Daca da, cam ce gasim pe-acolo, daca nu, cum ne recunoastem? (I want to meet you guys and girls!!!:*) Pentru cei din Bucuresti: putem sa ne intalnim si mai inante la o cafea... Şmecher

Alte detalii??? -:/
 
Uuuu, Niji-thread! ^^ Eu vin si anul asta, la fel ca in ultimii doi ani, mai mult sa ma vad cu lume : )) Desi chiar sper sa fie dragut si imi place mult sa-mi clatesc ochii pe la standuri sau sa ma uit la concursul de cosplay. De standul animeprime nu stiu nimic si de venit voi veni probabil in ambele zile (in prima oricum cu siguranta)... desi a doua mi-e de obicei mai obositoare pentru ca am autobuzul inapoi la patru si ceva si e un dute-vino continuu parca>.< But Niji's still worth it.
@mariska, I'm gonna be cosplaying Suigintou-sama din Rozen Maiden (cel putin in prima zi) ^-^ that's for "how to spot me". Come and say hi Zâmbet
 
DreamGirl wrote:

@mariska, I'm gonna be cosplaying Suigintou-sama din Rozen Maiden (cel putin in prima zi) ^-^ that's for "how to spot me". Come and say hi Zâmbet


I shall look for you!
Si eu o sa ajung in ambele zile, nu stiu pe la ce ora ca mai si lucrez (probabil), dar o sa misun peste tot!
How to spot me: weird lonely girl... usually... poate imi iau vreo peruca roz anul asta =))
 
Cine a venit intr-un final la Nijikon??? Except me si DreamGirl (scuze ca nu te-am tras de maneca dar eram in capatul celalalt al holului cand te-am zarit.. si apoi nu te-am mai gasit Trist )

Review pt anul 2011 - din ce am prins eu:
Cosplay - scurt si cu putini participanti .. de ce va e frica nu stiu! daca tot faceti cospley la niji macar inscrieti-va si la concurs!!!
Filme - unul cu masini care a fost destul de interesant, am prins finalul, iar cel de-al 2-lea pe care l-am vazut a fost cu 'the borrowers', nici pe asta nu l-am vazut tot. Deci... stie cineva despre ce filme vorbesc?
Negasheep - a fost funny, desi eu am ajuns sa 'concurez' abia a 2-a zi seara cand nu prea mai puteai participa la toate activitatile, dar m-am descurcat.
Standuri - anul asta au fost preturi ok! chiar foarte ok la unele produse... btw stie cineva dc a lipsit animax-ul si a-camp-ul? coltul artistilor a fost din nou plin cu ucruri dragute, pacat ca am avut eu bugetul redus... si pacat ca cei de la mangashop nu au avut nici un prim volum din ceva care sa ma capteze (mi-am luat doar mangazen). Cat despre desenat pe tablete , nici anul asta nu am apucat. Trist Animemania a avut un concurs de desen din ce am vazut, dar nu stiu cine si ce a caztigat... ca nu am fost prea atenta, de fapt a mai fost un concurs de desen si in prima zi dar nu stiu cine il organiza...
Legat de standuri, dc la worms echipa adversa a animezup era animeprime??? Am I missing something here?
Workshopuri - nu am prins origami.. din nou! dar m-am chinuit la un papercraft (lavi really needs to die now!); beedarts-ul a inceput abia a doua zi seara cand eu a trebuit sa plec (vroiam sa ma bag dar imi era ca imi calc mainile de ce somn mi-a fost); si lucrul manual cu namolul nu sunt sigura daca era wokshop si cum se numea ... si de-aia nu am incercat. A mai fost vre-un alt workshop?
Gaming - nici anul asta nu am avut curaj sa ma inscriu pe lista jocurilor (si nu neaparat din cauza multimii din zona).
Food - no japanese food this year! A fost un lacas cu ceai, dar arata ca ala de la magazin si nu cred ca avea vre-un gust mai diferit. A mai fost si locul cu sandvisuri care am vazut ca avea ceva frecventa (foarte redusa ce-i drept).
Programul - omg! in prima zi cosplayul a fost decalat o ora! Mut Si multe lucuri nu au fost trecute in program, gen - stand-up-ul! Si parca nu au mai fost atat de multe chestii in sala mare .. cam pustiu as zice de program.
Stand-up - pai anul trecut a fost mult mai bine! anul asta a fost doar unul din tipi si nu m-a amuzat prea mult!

Sper ca nu am uitat ceva. Overall a fost ok! Şmecher
 
Reprezentatia artistica a fost destul de buna,putini,dar nu te plictiseai,au fost destule faze amuzante.Iar anul asta,mi s'a parut mie,sau au fost foarte multi participanti cosplay cu Katekyo Hitman Reborn!?
Lucru care mi'a placut,sper ca la anul sa fie si mai multi care vor face cosplay cu KHR,paote dau si o vizita drept Mukuro...Kufufu...numai s'o gasesc pe Chrome...
Oricum,chiar si talent showul a fost destul de hilar,intrai in momentul artistic si nu aveai cum sa nu schitezi un ras.
Cine stie,poate pe viitor va fi si mai bine...
 
mariska wrote:

Filme - unul cu masini care a fost destul de interesant, am prins finalul, iar cel de-al 2-lea pe care l-am vazut a fost cu 'the borrowers', nici pe asta nu l-am vazut tot. Deci... stie cineva despre ce filme vorbesc?


REDLINE

Info - 1 - 2

Despre al doilea n-am habar, poate daca ai da mai multe detalii ... :-/
 
Salt la forumul: