Game of the Thrones sau Urzeala Tronurilor

Forum » Prime Café » Discuţii Filme

Deși sezonul 1 s-a terminat si a fost difuzat la HBO Romania va voi spune cat de mult mi-a placut acest serial chiar daca are 10 episoade pot spune cu mana pe inimisoara ca a fost cea mai tare serie TV pe care am vazut-o ...Serialul aceste este de nota 10 și are de toate pentru toti...sex, violenta, replici interesante chiar epice, personaje interesante, acțiune, hoties și foarte multa intriga.. Sper sa va placa serialul
Eu l-am recomandat la prietenii și mi-au spus că le-a placut extrem de mult...si deja sunt la fel de incantati de acest serial...mai ceva ca mine...WOW
Va las trailere
Game of the Thrones
Trailer Iron thrones
Story:
n aceasta adaptare a seriei A Song of Ice and Fire, scrisa de George R.R. Martin, 7 familii nobiliare lupta pentru controlul politic si militar al miticului tinut Westeros. Robert Baratheon, regele respectivului tinut, ii cere prietenului sau de-o viata, Eddard Stark, sa-i fie consultant oficial. Banuind ca predecesorul sau a fost asasinat, Eddard accepta "invitatia" regala doar pentru a putea investiga in voie crima.

Familia reginei comploteaza in liniste si cu tenacitate, in timp ce clanul Targaryen, candva la conducerea tinutului, nu se lasa si cauta varii modalitati pentru a reveni la putere.

In timp ce aceste retele complicate de comploturi, asasinate, planuri si contraplanuri pipereaza existenta celor din Westeros, in nordul inghetat o forta malefica se trezeste cu pofta de razbunare... (preluare cinemarx)

In plus il vom revedea pe actorul Sean Bean din LoTR in rolul principal si pot spune ca i se potriveste acest rol la fix ca si mai de altfel celelalte roluri din filme fantasy...
 
Visual Effects created by BlueBolt for the first season of Game of Thrones (HBO)

Pretty Cool Stuff Cool

Game of Thrones, San Diego Comic Con 2011 (1 of 5)
Game of Thrones, San Diego Comic Con 2011 (2 of 5)
Game of Thrones, San Diego Comic Con 2011 (3 of 5)
Game of Thrones, San Diego Comic Con 2011 (4 of 5)
Game of Thrones, San Diego Comic Con 2011 (5 of 5)
 
Am auzit si de carti,si de serialul produs de HBO adaptat dupa acestea.Din diversele recenzii pe care le-am citit cu privire la seria de carti,multi spun ca ea ar fi mai buna chiar decat trilogia "Stapanul inelelor" a lui Tolkien,poate si cea mai buna serie fantasy din istorie.Eu unul nu pot sa vizionez o adaptare cinematografica sau de oricare alta natura a unei carti pana nu o citesc,insa dupa ce am vazut cat de groase si scumpe sunt respectivele opere,am renuntat in a incerca sa tin pasul cu fenomenul,din lipsa de timp si de bani.Oricum,mai toate serialele produse de HBO sunt de o calitate buna,asa ca sunt sigur ca merita vizionate episoadele.
 
Interviu cu George R.R. Martin

"George R. R. Martin, the acclaimed author of the Game of Thrones novels -- also a recent hit HBO series -- came to Google for a live-streamed interview where he answered your questions submitted online. The interview, part of the Authors@Google series as well as Martin's book tour promoting his latest novel A Dance with Dragons, took place on July 28th at 12pm PDT.

Martin is a bestselling author most famous for his A Song of Ice and Fire fantasy series of novels that has been adapted to the po****r HBO drama Game of Thrones. Time magazine has dubbed him an "American Tolkien". In his series, Martin creates a rich world po****ted by a large cast of intriguing characters and interwoven storylines.

It should come as no surprise that in addition to technology, Googlers love things like dragons and fantasy worlds, and we also love meeting talented writers like Martin.,,


Vizionare placuta Rânjet

Later edit:

[size=16]Game Of Thrones: Season 2 - Terror Tease[/size] Şocat

Doar atat am de zis: THE WHITE-WALKERS ARE COMING. :S
Editat de Kronos la 04-10-2011 23:40
 
Am terminat si eu primul sezon si trebuie sa recunosc ca, bunul meu prieten, Kronos-chan a avut dreptate cand a spus ca e unul dintre cele mai bune seriale. Sa nu uit, ii sunt recunoscator si lui Shankusu ca m-a indemnat primul sa ma uit la el.

PS: Kronos, vezi ca nu merge link-ul.
 
Salt la forumul: